Rólunk

Ügyvédi irodánk kifejezetten társasági kereskedelmi és versenyjogra specializálódott.

Célunk, hogy magas szakmai színvonalon szolgáljuk ki ügyfeleinket. Az iroda működtetése során kollégáink maximális szakmai felkészültsége mellett, a jelenleg elérhető legmagasabb technikai eszközökkel és szolgáltatásokkal, kellemes környezetben állunk ügyfeleink rendelkezésére.

Irodánk fő szakterülete a gazdasági jog, úgy mint például cégalapítás, társaságok képviselete hatósági eljárások során, kereskedelmi jogügyletekkel kapcsolatos szerződések elkészítése, véleményezése, franchise szerződések kézikönyv elkészítése (átadó, átvevő képviselete stb) külföldi franchise rendszergazda magyarországi vagy magyar franchise rendszergazda külföldi piacra való bejutásának elősegítése, franchise átvevő részére szerződés véleményezés, peres eljárásban képviselet, állásfoglalások kiadása és hatóságok előtti képviselet a versenyjog reklámjog területén. A gazdasági jog kapcsán foglalkozunk ingatlanjoggal és azok büntetőjogi vonatkozásaival is.

 

 

Irodánk olasz és angol nyelven is vállalja szerződések és okiratok készítését, valamint külföldiek számára magyarországi jogi képviselet ellátását. Irodánk szinte minden országban rendelkezik külföldi együttműködő ügyvédi irodával biztosítva ezzel ügyfeleink számára a szolgáltatás hasonló színvonalát és a bizalmat.

Szakterületeink

Büntetőjog

Büntetőügyekben védelem ellátása, sértett jogi képviselete, szabálysértési ügyekben, külföldiek jogi képviselete büntetőeljárás során (főként olasz és angol nyelven)

Munkajog

Általános tanácsadás munkáltatók és munkavállalók részére, jogi képviselet peres és peren kívüli eljárásban, belső munkajogi szabályzatok elkészítése, cégek munkaügyi szempontú auditálása (due diligence)

Gazdasági és Kereskedelmi jog

Elsősorban társaságok alapítása, kereskedelmi szerződések elkészítése, véleményezése, külföldi társaságok magyarországi képviselete, magyar társaságok nemzetközi “piacra” való terjeszkedésében jogi közreműködés 

Polgári jog

Peres és peren kívüli képviselet ellátása, házassági perek és gyermek elhelyezési perek, személyiségi jogok megsértése esetén és személyiségi jogok, valamint szerzői jogok védelmével kapcsolatban 

Az Ügyvédi Iroda a Budapesti Ügyvédi Kamarában rendelkezik tagsággal. Irodánk a Magyar Ügyvédek Biztosító és Segélyező Egyesületénél rendelkezik felelősségbiztosítással. A weboldal a Magyar Ügyvédi Kamara Elnöksége által kiadott Az ügyvédi honlap tartalmáról szóló 2/2001. (IX. 3.) számú állásfoglalás figyelembevételével készült. Ennek megfelelően, az itt elérhető tartalmak nem minősülnek sem jogi értelemben vett ajánlattételnek, sem ajánlattételre történő felhívásnak. A honlap kizárólag azt a célt szolgálja, hogy a Látogató az interneten információt szerezhessen a Dr. Magyari Horváth Ügyvédi Iroda tevékenységéről és működésének néhány alapvető eleméről, amelyek ismeretében, jogi problémája megoldásához kellő tájékozottsággal bírva választhatja meg a jogi képviselőjét.

Hívja irodánkat most!

Keressen minket bizalommal elérhetőségeink bármelyikén.